torek, 19. marec 2013

Sketch Book

Včeraj je bil neverjeten dan. Zbudila sem se in zagledala skozi okno močno sneženje. Ceste, travniki in hiše so bili že pokriti z novo snežno odejo. Mislila sem, da sanjam. Danes pa je popolnoma nov dan. Sonce je ogrelo ozračje, večino snega je stopilo in čutiti je pomladanski veter. Pomlad prihaja. Pri meni doma se že riše in z mislimi sem v naravi, ki se počasi prebuja. Veselim se prihajajočih sprehodov z Benom. V času ko vsi pridno delajo kot mravljice midva pobegneva v naravo. Uživava vsak po svoje. Ben se lovi po travniku z metulji, jaz pa obstanem in opazujem naravo in njegovo veselje, ki se prepletata. 
Danes sem odprla novo skicirko in vanjo se je že naselila pomlad.


Yesterday was an incredible day. I woke up and saw through the window a lot of snow. Roads, meadows and houses were already covered with new snow. I thought I was dreaming. Today is a brand new day. The sun has warmed the atmosphere, most of the snow has melted and I already feel the spring wind. Spring is coming. In my home already is and my thoughts is in the nature, which is slowly waking up. I look forward to the upcoming walks with Ben. At a time when all the hard working ants, me and Ben get out into nature. Enjoy it to each his own. Ben in the meadow is playing with butterflies and I just stop and observe nature and Ben's joy.
Today I opened a new sketchbook and into the spring is already settled.


3 komentarji:

  1. Naj živi pomlad! Mateja, želim ti sončka, cvetlic, sprehodov in navdihov polno pomlad!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sabina hvala ! Tudi tebi želim polno sončka in pomladne energije.
      Jaz sem si ravno včeraj na sprehodu napolnila baterije in se spomnila kako mi je lepo. Narava se prebuja. Kaj si želiš še lepšega :)

      Izbriši
    2. Mateja,hvalaaaaaaaaaa! A ne, kako se včasih tako enostavno počutimo tako zelo srečne:)

      Izbriši