torek, 28. maj 2013

Vabilo na druženje z delavnico Dom in Stil

Zadnji dnevi so bili pestri in še kar jih ni konec. Vse se odvija tako hitro in vse h krati. Zvezek imam poln zapiskov ''ne pozabi'' in ne vem več kdaj sem nazadnje v roke vzela svinčnik. Pogrešam, da nimam niti toliko časa, da bi lahko vodila svoj dnevnik na blogu.

Kljub vsemu pa sem se odločila, da se pridružim delavnici Dom in Stil, ki bo četrtek, 30. maja, ob 16. uri,  v znamenju poletja, darov narave in fotografiranja. Petra je delavnico opisala takole:
Z nami bodo svoje znanje delili: Mateja Reš nam bo prikazala, kako pripravljamo sveže sokove iz sadja in zelenjave ter presne tortice. Mirjam Grilc bo predstavila uporabo zelišč in pripravo namazov in sirupov. Simon Grižon pa nam bo pokazal, kako hoditi po vrvi in se naučiti loviti ravnotežje.

Za posladek vam bomo predstavili poroko v naravi, poročne pogrinjke in dekoracije – to bo tudi priložnost za fotografiranje v naravi, kar ste si udeleženci prve delavnice zaželeli.

Po delavnicah bo dovolj časa za fotografiranje sokov in mini fotografsko delavnico v naravi.  Trudimo se, da vam bomo pripravili dodatna manjša presenečenja.

Vabim te v našo družbo na prijetno in koristno druženje. Družili se bomo ne glede na vreme, saj bo za tak primer postavljen šotor. Na delavnico se je treba prijaviti, saj je število mest omejeno. Prijave:  info@dominstil.si
Delavnica bo zraven ruševin gradu na Križu pri Komendi. Za vse, ki bi raje uporabili javni prevoz, bomo organizirali prevoz z železniške postaje Šmarca. Natančen zemljevid za dostop pošljem po prijavi.


Lepo vabljeni in povej naprej!



4 komentarji:

  1. Čudovita in privlačna ieja!!!!
    Bom še za vas stiskala pesti za sonček!!!! Mi imamo z otroci športno prireditev...a bom v mislih z vami popila en sok, preizkusila kakšen namaz... namesto vrvi pa se podam po robnikih do stationa:)
    Imejte se luštno!!!!

    Sporočim naprej!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sončka ni bilo. Bilo je pa vseeno luštno. Upam, da tudi vam ni preveč vreme ponagajalo pri športni priredivi !

      Izbriši
  2. Mateja,super! In hvala!
    Je bilo prestavljeno v zadnjem hipu. In bolje tako...je cel dan deževalo:(
    Me prav zanima,kako se bodo vse prireditve na prostem zvrstile v dveh, treh napovedanih sončnih dneh:)
    Naredite si toplo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rej je bolje, da so vam prestavili. Ni prijetno zmrzovati, sploh če imamo koledarsko poletje tik pred nosom. Vreme je res obupno. Jaz sem ponovno ven privlekla svojo zimsko jakno.
      Hvala! Naj nam bo toplo vsaj pri srčku :)

      Izbriši