ponedeljek, 9. december 2013

12 dni božiča

Že tretje leto zapored med 6. in 17. decembrom, se bo na spletni strani www.nalina.si predstavili 12 slovenskih ustvarjalcev, ki bodo razdelili 12 brezplačnih daril za tiste, ki bodo akcijo spremljali prek spleta.
Vabim vas, da prelistaš brezplačni spletni časopis, ki je novost letošnjega projekta. Gre za brezplačno spletno revijo, v kateri boš našel/našla številne ideje za ustvarjanje, recepte prazničnih jedi in ideje za darila, ki so jih izdelali slovenski ustvarjalci. Ker je na voljo povsem brezplačno, jo lahko deliš s svojimi prijatelji in skupaj se lahko lotite prazničnega ustvarjanja.
Akcija je že v polnem teku. Prvi dan božiča je otvorila MlekARTz, ki vas bo s svojimi hudomušnimi dodatki za dom spravila v dobro voljo. Njej je sledila polART, ki vas bo očarala z unikatnim nakitom. Prišla je tudi Bubamaca, ki bo vas in vaše malčke očarala z luštnimi izdelki. Danes pa akcijo nadaljuje Agi Stanojevič s svojimi punčkami. V prihodnjih dneh prihaja še 9 slovenskih ustvarjalcev in vsak od njih je nekaj posebnega. Spremljate Nalino na njeni spletni strani in z nekaj sreče ste lahko novi lastnih prelepih daril. 
Akcijo sta omogočili Pia Klančar in Metka Pravst, s pomočjo sodelujočih ustvarjalk. Jaz pravim BRAVO Pia in Metka! Vložili sta veliko truda in srčnosti in jaz se že veselim kaj vse sta nam pripravili. 


2 komentarja:

  1. Kakšno prijazno povabilo in predstavitev!
    Sem se lani odločila, da si ustvarim fb profil zaradi teh 12 dni, pa še nisem:), sem pa takoj po akciji bila izžrebana pri tebi in dobila sovico. In še vedno pridno kukam, spoznavam zanimive punce in pustim kakšen komentarčke...
    Res čudovita in požrtvovalna 'vseslovenska akcija'!
    Bodi lepo!

    OdgovoriIzbriši