torek, 24. junij 2014

A Beautiful Gardener's Journal by Rose

Moja dnevna (če sem popolnoma iskrena tedenska) rutina je bloganje, ne toliko pisanje svojega (na tem potrebujem še veliko vaje), kot branje blogov iz celega sveta. Okno v svet se mi odpre v trenutku ko sedem pred računalnik. Ena izmed mojih ljubših revij je UPPERCASE, čeprav si je še nisem lastila. Občudujem jo preko mojega okna v svet in si predstavljam kako fino bi jo bilo imeti zares v rokah. H krati pa se potapljam v UPPERCASE-ovem blogu, uživam v njihovih predstavitvah, člankih, umetnikih.

*
My daily (if I'm completely honest weekly) routine is blogging, not so much writing my own, but reading blogs from around the world. My window to the world is opened when I sit on computer. One of my favorite magazines is UPPERCASE, although I've never have it in my hands. I admire the magazine and imagine how fine it would be to have it also in my hands not just looking by the computer. I love Uppercase blog, I enjoy their presentations, articles of artists.




Pomlad je bila polna vrtnarjenja, rožic, sadik, zelenjave in zato mi je v oči padla objava vrtnarskega dnevnika  Rose Jocham. Zaljubila sem se v njene ilustracije, vzorce. Običajno me privlačijo ilustracije, ki so popolnoma nasprotje mojemu stilu in tukaj je podobno. Nežni akvarelčki, barvna skala in simpatični rokopis, težko je da ti ne bi bilo všeč. Sem velik ljubitelj vzorcev in lahko bi jih opazovala ves čas. Rosejini vzorci so prekrasni in mislim, da bodo všeč tudi vam.

Objavo o Rose Jocham si lahko preberete tudi na UPPERCASE-ovem blogu. Obiščite njeno spletno stran in ne pozabite na Uppercase!

*
Spring was full of gardening, flowers, seedlings, vegetables and I saw a post of gardenest journal's of Rose Jocham. I fell in love in her illustrations, designs. I usually attracted to illustrations that are completely opposite of my style and here is similar. Gentle watercolours, color chart and cute handwriting is difficult that you would not like it. I'm a big fan of patterns and can watched them at all time. Rose patterns are beautiful and I think you will like it.

Publication of Rose Jocham you can read on UPPERCASE blog. Visit her website you will fell in love!






2 komentarja:

  1. Videti je vabljivo! Pokukam....
    Te Ben uspe spravit stran od računalnika :-) ?!

    OdgovoriIzbriši