torek, 09. julij 2013

Magical Brooch Lavanda

Pripravljali smo se na slikanje.. pa je lisička vmes zaspala. Sumim, da je ena velika zaspanka in da to počne večji del dneva. 
Na Facebook strani sem razmišljala o broškah.. na začetku so spontano nastali ptički, ki izhajajo iz ilustracije. Sledile so jim sovice. Z 'Magical' so prišle še lisice in muce. Postavila sem vprašanje katero žival bi si izbrali, če bi imeli možnost? Nina pravi, da dinozavra, Maja raco in konja, Svit mi je prišepnil kuža, jaz pa sem razmišljala o srni. Danes ko sem sedela na kavču in čačkala pa se je prikazal še zajček. Kaj pa vi pravite, katero žival bi si izbrali, če bi imeli možnost? 

We were preparing for picturing .. Foxy fall a sleep. I suspect she is one big sleepy and she does it most of the day.
On the Facebook page I was thinking about my brooches... at the beginning I made birds from the illustrations. then followed owls. With the 'Magical' came foxes and cats. 
On FB I asked which of animal would you choose if you had the chance? Nina says dinosaur, Maja duck and horse, Svit whispered to me a dog, and I'm thinking about deer. Today when I was sitting on the couch I was drawing bunny . What do you say, which animal would you choose if you had the chance?2 komentarja:

 1. Hja, meni ni težka, ker imam takooooooooooo rada ptičke...
  Verjamem, da kdo prišepne še drugo idejo!!!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sabina, ptiček je ravnokar končan. Malo poseben je. Bom objavila fotko, boš videla :)

   Izbriši