torek, 20. maj 2014

Have a Beautiful Memory for your Special Day

Ste se odločili narediti korak naprej v vaši vezi z ljubljenim in vaju čaka izjemen dogodek kot je poroka. Ali se morda to dogaja vaši prijateljici. Končno vam je uspeli priti do novega doma ali pa ste mogoče samo na novo uredili že staro gnezdece. Ste v pričakovanju novega družinskega člana ali nekdo ki je blizu vam. Bo punčka ali bo fantek? Vse to so izjemni enkratni dogodki na katere je lepo imeti spomine. Zakaj ne bi sebi ali svojim ljubljenim priskrbeli spomin ki bo za vedno krasil vaš dom, predvsem pa vaše srce. 

Na voljo so ilustracije v akvarel tehniki, obogatene s kolažem. Ilustracije so na voljo z napisom Punčka bo!  Fantek bo! Za poroko Srečno! In za vselitev v novi dom Ljubo doma! Ilustracije najdete v moji Etsy trgovini.
Si želite nekaj posebnega, česar ne najdete v trgovini, pišite mi, z veseljem vam bom pomagala.

*
Celebrating Birth, Wedding or having new Home. Here are illustrations which will help you to have a beautiful memory for your Special Day. 

Beautiful illustration which you can give it as a gift at Childbirth, Wedding, moving in a new Home. Let this be a nice memory for you or for your loved ones. If you would like something special, do not hesitate to contact me. You can find illustrations in my Etsy shop.


4 komentarji: