petek, 17. oktober 2014

Portugal

Močno smo že zakorakali v jesen in jaz sem naivno mislila kako bom imela veliko več časa za blog in kako zelo sem se motila. Upam, da mi niste še vsi pobegnili, ampak zadnji mesec je bilo noro. Na začetku me je obsedel neki nori virus in se me držal več tednov. Onemogočil mi je normalno delo in tako je tudi za blog ostalo manj časa. Kmalu zatem je prišlo potovanje na Portugalsko, ki sem se ga izredno veselila, čeprav sem imela slabo vest zaradi vsega nedokončanega dela. Osem dni na Portugalskem je minilo kot bi mignil in ko sem že mislila, da me je virus zdaj zares popolnoma zapustil, sem se dobro zmotila. Ponovno sem obležala, sedaj zares. Visoka vročina, boleče grlo, prehlad, kihanje in kašlanje, da mu ni konca. Vmes mi je uspelo se kot krpa odvleči do delovne mize in opraviti zares nujne stvari in potem nadaljevati na kavču ali postelji. Danes je končno bolje. Nisem še čisto svoja, ampak pomembno je, da krivulja raste v pozitivno smer.

Z vami mi rada delila nekaj fotografij iz Portugalske. Z partnerjem sva se podala na ta 8 dnevni izlet precej spontano, brez hudih planiranj. Začela sva v Portu, kjer sva rentala avto in se podala v smer Lizbone. Vmes sva se ustavila kjer naju je bila volja in kamor je pokazal prst na zemljevidu. V Lizbono sva prišla dva dni pred odhodom, ravno toliko da sva začutila utrip velikega mesta. Spremljale so naju različne dogodivščine, katerim se zdaj nasmejiva. Vseh fotografij mi še ni uspelo pregledati, tukaj pa je nekaj za pokušino.

*
We are already stepped into autumn and I naively thought how I would have more time for a blog. How wrong I was. I hope that someone is still here. The last mont it was crazy. At the beginning I was possessed by some crazy virus and held me for several weeks. I was disabled to work normaly and the same happened with blog. Shortly afterwards there was a trip to Portugal, which I wes very excited, even though I had a guilty conscience about all the unfinished work. Eight days in Portugal is passed in a jiffy, and when I thought the virus finally leave me, I was wrong again. Again I'm lying in the bed. High fever, sore throat, colds, sneezing and coughing. In the meantime, I managed to drag myself to the table and do necessary things and then continue on a couch or bed. Today is finally better. I'm not almost good, but it is important that the curve is growing in a positive direction. 

I want to share with you some photos from Portugal. With my husband we went on this 8 day trip quite spontaneously, without serious planning. We started in Porto, where we rent a car and headed in the direction of Lisbon. In the meantime, we stopped where we want and where the finger on the map lead us. In Lisbon we arrived two days before departure, just as we felt the pulse of a big city. We had variety of adventures, and now we can laugh about that. I can't manage to sort all of the photos, but here are some few, to feel Portugal.

1 komentar:

  1. Superca za pobeg!!!! Naj ostanjeo nepozabni spomini! Videti je zanimivo, tako, od daleč :)
    Fino, da si iz dneva v dan bolj svoja ter da si bolje! Ko bomo mi z robčki naokoli, boš ti v formi, da je kaj. Prijeten vikend!

    OdgovoriIzbriši