ponedeljek, 21. julij 2014

Have a Great Summer

Vse se je tako hitro dogajalo, da nisem uspela sporočiti na odhajam na počitnice. Verjamem, da vsi, ki ste me spremljali na drugih omrežjih kot so, Instagram, Facebook ali Etsy, ste to izvedeli. 
Ob vseh teh lepih stvari, ki so se mi dogajale, priznam da mi je bilo težko pustiti moje delo in oditi. Ko sem bila končno na počitnicah pa si nisem mogla predstavljati, da bi ostala doma. Bilo je čudovito. Edina napak je bila, da so bile prekratke. 
Vsi vi, ki vas počitnice še čakajo, vam želim da bodo lepe, predvsem pa da bodo take, ki si jih želite. Vsem skupaj pa lepo poletje!

*
It all happened so fast that I could not tell you that I'm leaving on vacation. I believe that all of you who fiollow me on the other social media, such as, Instagram, Facebook or Etsy, you saw it. 
With all these beautiful things that are happening to me, I admit it's been hard to leave my job and leave. When I was finally on vacation I could not imagine to stay at home. It was wonderful. The only fault was that they were too short. 
All of you that you are still waiting holidays, I wish you to be nice and the way how you imagine.
And all of you wish a great Summer!

2 komentarja:

  1. ''Najlepši dnevi so hitri kot škratki. Kar naprej rastejo, a so vedno prekratki.'' B.Š. Žmavc
    Naj spomini ostajajo...tisti, najlepši, najslajši...

    Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hihi, še galeb je obul japanke :) Kjut!

    OdgovoriIzbriši