četrtek, 18. september 2014

Mushroom pattern


September naj bi bil mesec ko zaviham rokave in se lotim svojih projektov. Otroci so v šoli in jaz imam več časa, da se posvetim delu. Predvsem imam več miru. Seveda pa vedno ne gre vse po planu in tudi tokrat ni nič drugače. Že drugi teden se borim z virozo, ki se me še kar drži. Največja težava je, da si ne vzamem dovolj časa in odležim. 

Vseeno pa mi je uspelo začeti z delom z mojimi dolgo pričakovanimi voščilnicami in h krati sem se začela poigravati z vzorci. Poleg kartic so vzorci nekaj kar že dolgo planiram. Tokrat so malo bolj jesensko obarvani. vse je še v nastajanju in že veselim se končnega izdelka. 

Ilustracija lisice in volka (brez napisa) sta še veno na voljo v moji Etsy trgovini.  

*
September would be the month when I roll up my sleeves and do my projects. Children are at school and I have more time for my work. Above all, I have more peace. Of course, not always everything goes according to plan, and this time is no different. For the second week I fight with virosis. The biggest problem is that I do not take enough time for rest. 

However, I was able to start working with my long-awaited greeting cards and also I started playing around with the pattern. Cards and pattern are something I plan for a long time. This time they are a little more autumn-colored. everything is still in progress and I look forward to the finished work. 

Illustration of fox and wolf (with no caption) are still available in my Etsy shop.


1 komentar:

  1. Upam, da ti kmalu odleže!!!!! Tele gobice so res prima! Sem zadnjič za hip pokukala na ... kaj vem kam :) pa sem jih videla. Nisem pa še utegnila vprašat, a bodo sive tudi ali pa viola?
    Topel topel pozdravček!

    OdgovoriIzbriši