sobota, 8. februar 2014

Hiding games

Pride čas ko se moraš odločiti kaj ti je bolj pomembno in se odločiš za tisto stvar, ki ti daje največ kar v tistem trenutku potrebuješ. Trenutno je bilo pri meni vsega preveč in namesto, da bi se popolnoma posvetila tistemu, ki imama najraje, sem tekala in polnila luknje povsod. Včasih je lažje znati samo eno stvar, kot pa biti multi disciplinaren. Res pa je, da če bi znala samo eno stvar, bi me v trenutku zajela panika. Moja volja in razpoloženja potrebujejo mojo raznolikost zanimanja in dela. V resnici sem zadovoljna s tem kar imam, ker sem tako lahko večinoma neodvisna. Bom pa zato malo več posvetila časa pri odločanju in večkrat uporabila besedo NE. 

Že dalj časa se mi je preganjala po glavi in danes sem končno naredila skico. Se malo poigrala s čopičem. Tokrat sem fotoaparat uporabila samo, da vam pokažem kaj je nastalo. 
Lep vikend vam želim.

*
There comes a time when you have to decide what is more important to you. Yyou decide on that thing that gives you the most. At the moment, it was all too much for me and instead of being fully devoted to that which I prefer, I was running around and fill holes everywhere. Sometimes it's easier to know only one thing than to be multi-disciplinary. It is true that if I knew only one thing to do I will panic. I need diversity of interests in my work. In fact, I'm happy with what I have, because I can be independent. I'll devote a little more time for making good decisions and repeatedly used the word NO. 

For a long time it was rolling in my head and today I finally made ​​a sketch. Playing around with a brush. This time I only used the camera to show you what I made. 
Have a nice weekend.






1 komentar:

  1. No, pa le pogumno z 'Ne'-ji, ko bo treba in... Veliko zadovoljstva pri novih podvigih!
    To sta krasna in ... verjamem, da se je prileglo! V gozdu in igri s čopičem.
    Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši